Onsdag redan...

Mmmm, undrar var veckan tog vägen? Jag och Daniel jobbar dessutom bara imorgon för sedan tar vi helg i TRE dagar!! Skönt! Fast det blir ju inte mycket till semester. Imorgon vid 17.30 far vi till Duved och hem till Daniels mormor. Hon har sålt sitt hus för att flytta närmare Daniels föräldrar och oss, så vi ska hjälpa henne att flytta ut ur huset. Det blir till att ta med arbetsbyxorna!! :-)

I måndags var det träning efter jobbet som gällde. Igår var vi till Gry:-) Hon fyllde 4 månader (tänk vad tiden går fort) i måndags och det måste ju firas! Sedan fyller hennes mamma, Trude, år på fredag så henne grattade vi i förskott, hon ska ju också firas!! Jag tror både mor och dotter blev nöjda med presenterna! Gott fika som vanligt och en lika toksöt unge som vanligt:-) Bilder ser ni nedan.

Ikväll kollar vi på hus på Internet - ska på visning på måndag!! Vi längtar!!!!

Imorgon far vi ju som sagt bort så vi hörs på söndag igen!

ha det bra nu torsdag, fredag, lördag och söndag!

Kram
Cecilia

Tårtan!



Mycket god och mycket fin!! Alltid mycket fikabröd hemma hos storebror,
Trude och Gry - jag som är ett kakmonster älskar ju dessa fikastunder:-)

Daniel, Kjell, storebror, mor och Gry!



Mmmm, lyckades inte knäppa några kort på det andra födelsedagsbarnet
- Trude - men känner jag henne rätt så är hon nog glad ändå! :-)

Mor, jag och Gry:-)



Sötnosen:-) Hon var så fin i sin klänning! Förresten är hon ju fin i allt:-)
Hon är världens charmtroll och hon är mitt gudbarn:-)

Myslördag...

Japp, idag är det myslördag:-) Imorse när vi vaknade låg vi kvar länge och myste:-) Det är så härlig att vakna en lördag och veta att man är ledig och att man inte har några måsten! När vi klev upp diskade jag efter festen igår - inte så mysigt kanske men min älskling hjälpte till så det var snabbt gjort. Sen låg vi i varsin soffa och läste, skönt! Vi åt frukost och sedan packade vi fika och åkte till Södra berget. Där tog vi en långpromenad i det härliga höstvädret! (Lite för varmt för vår smak - vill ha friskare höstväder - inte varmt och kvavt som idag, men det regnade inte iaf) När vi kom tillbaka efter att gått 1 mil så smakade fikat väldigt gott! :-) Bilder kan ni se nedan.

Till middag blir det hemmagjord pizza, mums! Ikväll ska vi mysa ner i soffan och se två filmer som vi hyrt, Låt den rätta komma in och The kingdom. Ska bli skönt och mysigt att få slappa i soffan ikväll!

hoppas ni alla får en mysig lördagkväll!

Kram
Cecilia

Älsklingen min:-)


Smile:-)


Mysig höstväg:-)


Fin höstbild


Fikadags:-)



Mums vad gott det var med smörgåsar och mammas bullar efter
långpromenaden!

Tjaaa, man måste ju få leka lite:-)



Kul hade vi:-) för vi har vårat barnasinne kvar.. trallalla!!! :-)

Födelsemiddag nr 4

Japp, det var dags för födelsedagsmiddag igen, igår. Och vilken kväll - attans vad roligt vi hade:-) Fick ett mess av Helena där hon tackade för igår och hon skrev att det går inte att ha så mycket bättre än vad vi hade igår:-) Jag håller med henne, det var ett riktigt kanonkalas!!! :-) :-) Tack för att ni kom tjejer - alltid lika kul och ses!! Nu siktar vi på sista helgen i oktober...:-) Bilder på gästerna mina och min presenter har ni nedan.

Kram på er!
Cecilia

Mina presenter:-)



En kokbok av Helena - har redan kollat in några recept jag måste
testa här hemma:-) En gryta att laga maten i av Emeli, perfekt! Världens
sötaste kort fick jag av IdaMaria med presentkort på Tema Sportia -
kanonbra - inga problem att shoppa sportkläder för mig inte:-)
TACK så MYCKET!!!

Ida och jag:-)



Ida har klippt sig - väldigt ovant men väldigt snyggt!!!! :-) :-)

Emeli och Helena:-)



Efterrätten - cheesecake (Ida bakade den:-) ) och kladdkaka - MUMS!!!

Vilken dag!

Mobilen ringde kl 05.00 imorse - bara att hoppa upp! Öppnade på jobbet idag. Fritids kl 6- 8, sen hade jag förskoleklass, högläsning med tvåorna, idrott med ettorna, lunch, idrott med treorna - slut för idag. Handlade, bakade efterrätt till imorgon, lagade middag, städade, Daniel kom hem, startade två tvättmaskiner, tränade, strechade, hängde tvätt, duscha, värmde middagen, åt, dukade inför imrogon, hängde tvätt.. Pust! Nu är det iaf dags för soffan och Idol! Pust - vilken dag:-)

ha en bra torsdagskväll!

Kram
Cecilia


Invigt min nya tröja:-)



Den här supersnygga och supersköna tröjan fick jag av mor och far
i födelsedagspresent! Jag har haft den idag för första gången och det
är nu en klar favorit i min garderob! :-)

Har jobbat med Marie två dagar nu, kul:-) Synd att vi oftast hade
olika klasser. Jobbet har gått jättebra den här veckan, fotboll och
9-konsbrännboll har stått på schemat och härmkul, - jättekul!

Träningen idag gick jättebra fast det blåste som tusan!

Imorgon blir det städning, bakning, träning, tvättning och handling...Pust!
Tur jag slutar kl 13! På fredag är det dags för födelsedagsmiddag nr 4:-)

ha en bra kväll!

Kram
Cecilia

Träning igen

vi har haft ett uppehåll nu på en vecka, det har varit födelsedagsfirande, städning osv Vi var ute på en tur nu efter jobbet - såå skönt! Det bästa med löpning är att man är ute! Jag älskar att träna på hösten - luften är så härlig:-)

Nu blir det middag - Flygande Jakob, mums! Sen ska jag planera idrottslektioner inför imorgon och sen ska jag se Färjan.


Ha det!

Kram
Cecilia

Födelsedagsmiddag nr 2 och 3

är nu avklarade. Födelsedagsmiddag nr 1 var ju i fredags med mor, far, mormor, bror, Trude och Gry. Det var jättemysigt och roligt att de kom:-)  Födelsedagsmiddag nr 2 var igår kväll med V och M. De är föredetta kollegor till mig. Det blev en väldigt lyckad kväll - V hade inte tänkt dricka men hon kunde inte motstå mina drinkar:-) Bilder ser du nedan. Jag fick jättefina ljusstakar av dem - de lyser så fint här hemma! Jag fick även en jättefin blomma av Maries dotter - gounge:-)  Födelsedagsmiddag nr 3 var nu ikväll, Daniels mor och far var här. Trevligt trevligt! Av dem fick jag ett jättefint halsband, presentkort på InterSport och olika tesorter. Födelsedagsmiddag nr 4 blir på fredag, då kommer I, E och H.

Sommar idag igen. Vi var ut på långpromenad - hur härligt som helst! Sen blev det solning på balkongen, varmt varmt! Kommer jag aldrig få ha mina kofter???

Nu blir det mys i soffan - söndagsmys:-)

ha en bra söndagkväll

Kram
Cecilia

Mina gäster!!


Marie:-)


Viktoria:-)


Inslagen:-)


Smile!!


Japp så kan det gå...




om man är på fest hos mig:-) Roligt hade vi:-)

Födelsedagsmiddag

Ikväll har mor, far, mormor, Andreas, Trude och mitt goa söta gudbarn Gry varit här och firat mig! Det blev en jättemysig kväll med mina nära och kära:-) Till förrätt fick de prästostpaj med tillhörande tomatsås med kräftor och sockerärtor i, gott gott! Till varmrätt fick de potatisgratäng med rotgrönsaker, fläskfilé, rödvinssås, fetaost och torkadtomatsås och sallad till, mums mums:-) Till efterrätt blev det tårta:-) Allt blev gott enligt gästerna så det är ju bra betyg:-) Som tur var slutade jag kl 12 idag så jag har hunnit förbereda allt, sen har jag ju världens tur som har en sån underbar sambo som ställer upp:-) han är grym i köket! :-)

Presenter har jag fått:-) Av mitt underbara gudbarn fick jag ett jättefint halsband (tror bror+Trude var med och valde:-), av mor och far fick jag blommor, en jättefin tröja och bidrag till nya skidkläder:-) Av farmor och mormor fick jag också bidrag till ny skidjacka och byxor:-) Toppenpresenter!!! TACK SÅ MYCKET:-)
Nedan kan du se lite bilder från kvällen.

Imorgon kommer I, M och V - ska bli skoj! Nästa fredag kommer E, H och I - alla kunde ju inte imorgon så det blir två kvällar firande med vännerna:-)

ha en härlig helg!
Kram
Cecilia

Fina blommor fick jag:-)


Alla fina kort jag har fått:-)


Närbild av tårtan:-)



Tårtan uppskattades vilket var tur som jag slet med den:-)

Mor, Gry, mormor och far:-)


Mamma och jag:-)


Alla som firade mig ikväll!



Daniel, Trude, Gry, storebror, far, mormor och mor.

TACK

alla ni som kom ihåg mig igår! Ni betyder mycket för mig:-)

ha det gött!
Kram
Cecilia

Min älskling:-)



Den här vackra lampan fick jag av min Daniel. Handblåst glas, den är grym!
Står så fint i vårt vardagsrum:-)

Viken härlig helg

vilken lycka det var att träffas igen:-) När jag svängde upp på gården i Vemhån så kom Daniel och mötte mig, det var lycka:-) Som vi längtat efter varandra! Daniel var nöjd med jaktveckan, de hade verkligen tur med vädret! Helgen tillbringade vi i varandras armar:-) Vi badade badtunna (mysigt!!) var ut på promenad i det vackra höstlandskapet (vad fint det är i fjälls den här tiden på året!!) åt god mat och bara tog det lugnt och skönt - njöt av att vara tillsammans igen:-) Se bilder från helgen nedan.

Idag efter jobbet var vi och storhandlade veckans matinköp så nu är det klart. Daniel är iväg på något nu, något hemligt. jag är sååå nyfiken, kan det ha något med att jag fyller år imorgon??? Mmmmm spännande är det iaf.

Just det, imorgon fyller jag 27 år. Jag och min älskling ska ut och äta god mat på restaurang:-) På fredag kommer mor, far, mormor, bror, Trude, Gry, Daniels mor och far på trerättersmiddag:-) På lördag kommer brudarna:-) Ska bli kul och fylla år igen:-)

Ha en bra måndagkväll!

Kram
Cecilia

Dags att börja elda


Utsikten från badtunnan



Den här underbara utsikten kollar man in när man sitter i badtunnan
och plaskar:-)

Vackert:-)


Idag:-)

får vi äntligen ses:-) En vecka har vi varit ifrån varandra, usch det har varit jobbigt!!! Ikväll då får vi hålla om varandra igen:-) Han hörde av sig nyss, hans jaktkollega hade sett en björn!! Det är sån information som man kan vara utan. Jag är jätteorolig. Jag har jätteont i magen.  Det är bara att hålla tummarna.

Middagen igår blev bra! Riktigt kul att träffa farbror och mor och far:-) Jag bjöd på klyftpotatis med rotgrönsaker, lax, sås med rödlök och rom samt en god sallad och ett gott bröd. Efter maten tog vi en promenad och när vi kom tillbaka bjöd jag på kaffe och cocosboll.

Nu ska snart åka och jobba, efter jobbet åker jag upp till stugan och min älskling! Längtar:-)


ha en bra helg!

Kram
Cecilia


Shorts, linne och sandaler..

Sommaren är här igen. Vilken dag. Jag har varit ute från 9.30 tills jag slutade vid 17.30. jag har haft på mig shorts, linne och sandaler. Vilken värme!!! När ska jag få krypa in i mina varma goa kofter?? Jag tycker om hösten jättemycket, när man får tända ljus och klä på sig en gosig tröja:-) Men det ser ut som om jag får vänte med det...... Fast visst det är härligt att vara ute med barnen när det är så här varmt och skönt. Idag lyckas de gräva av en elkabel som driver vattenpumparna på skolan så vi har varit utan vatten några timmar. Vi hade en "bajsbuss" som skjusade barnen till en annan skola för att göra sina behov.... Allt kan hända i skolans värld:-)

Fick ett sms av min älskling imorse, de hade sett två fina älgar men vad gjorde de?? Jo, de stod och drack kaffe. Typiskt. Jag hoppas på bättre tur imorgon för min underbara Daniel. Saknar dig här hemma!!!!!

Nu blir det träning sen ska jag slappa i soffan. Imorgon kommer mor, far och min farbror från Malmö (han är hemma i Hälsingland och hälsar på) hit på middag, det blir kul:-)

ha det bra i värmen!

Kram
Cecilia

3 nätter kvar...

sedan sover jag med min underbara sambo igen:-) På fredag efter jobbet åker jag till honom i stugan. Det ska bli jättemysigt, vi ska äta god mat, bada badtunna, bara ta det lugnt och mysa!! :-) Jakten går bra, han har gått med hund nu i två dagar och det är såklart spännande. Vädret är som här på topp, undrar hur länge denna sommarvärme håller i sig?

I söndags var vi på marknaden och det var lika mysigt som vanligt. Även om det är samma stånd som alltid är det ändå lika kul att gå och titta, man träffar mycket folk man inte sett på länge och så småhandlar man lite här och där. Jag köpte 12 strumpor för 100 kr, ett par ullstrumpor åt mig och ett par åt Daniel (kanon att ha i pjäxorna till vintern) jag köpte cocosbollar, lite kola och en fotoram. Sedan spelade vi på chokladhjulet men det blev ingen vinst, det kanske man ska vara glad över annars hade man väl käka choklad tills både mage och tänder inte mått gått:-)

Igår var jag till staden Sundsvall, evigheter sedan jag var där senast, och fikade med min underbara vän IdaMaria som för övrigt har ett av de vackraste namnen:-) Det var mysigt värre att träffa henne, lika skoj som alltid:-)  Kram på dig gumman!

Annars är det äta, jobba, sova och träning som gäller!

Ha en bra tisdagskväll och missa inte Idol kl 20.00.

Kram
Cecilia


Kvällens skörd:-)



Det var gult överallt i skogen:-)

Älskling - jag saknar dig!!!!!!

God natt
Kram
Cecilia

I Harmånger i helgen:-)

Är hemma hos mor och far i helgen, mysigt:-) Daniel har ju velat hela veckan angående hans medverkan på älgjakten men när det väl närmade sig så blev det som jag misstänkt:-) Han åkte till stugan i Vemhån igår.. På måndag börjar hans efterlängtade älgjakt! Känns jättejobbigt att vi inte får ses på en HEL vecka! :-( Det är tionde året han är med nu och det är klart han ska vara med och göra det han tycker är kul!!  Just nu var han hemma hos en jaktkompis och surrade, de lägger väl upp lite taktik kan jag tro:-) eller så diskuterade de väderleken:-) Vad vet jag?! Jag håller iaf tummarna för att min älskling kommer att få en toppenvecka i skogen och att han får skjuta en älg. Spännande:-)

Idag har jag dammsugit och torkat rent min bil, mammas bil och pappas bil. Jag höll på från kl 9 till 14 med paus för mammas nybakta bullar (mums!!), en god lunch och så tvättade jag och hängde tre maskiner med tvätt. Vi har precis kommit hem, vi har varit på märkebutiken här i Harmånger (jopp, det finns en märkesbutik här och de säljer allt billigt!) förra gången vi var där köpte jag ett regnställ, Craft för 500 kr som jag är jättenöjd med! Idag köpte jag en varm luvtröja med mysigt ludd inuti - den ska jag ha när jag är ute med barnen - då håller jag mig varm:-) Så köpte jag en jättefin kofta för 150 kr, fynd! Mamma köpte en present till mig, undrar vad det kan vara?! :-) Vi har även hälsat på farmor idag!! Nu blir det middag och sen ska vi ut i skogen och plocka svamp, kanske vi får en svampmacka ikväll? Det vore mums:-)

Imorgon kommer Niclas, Karin och Aina - då ska vi på markanden i Glada Hudik!

Det är fler och fler som svarar ja på inbjudan till min födelsedagsfest - det blir skoj - mycket gott att äta och mycket gott att skratta åt:-)

En sak till som jag vill berätta. Vecka 10, 2010 då ska jag, Daniel, mor och far åka till ÖSTERRIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har alltid velat åkt dit och åkt skidor, jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Underbart:-)

Ha en fortsatt härlig helg!

Kram
Cecilia


Lite bilder från middagen



förra lördagen. Tänkte visa er hur köket ser ut nu. Det här som sagt från
 förra helgen när vi hade besök. OBS! Daniel har nu rakat bort sin mustach,
han hade den bara då på kvällen, snyggingen min:-)

Älskligen har blandat drinkar



inför middagen. Här ser ni att vi inte har någon fläkt och att kakel-
plattan längs bort inte är på plats.

Dukning



Så här såg det ut innan gästerna kom förra lördagen.

Varm dag idag

det har varit sommarvärme idag, härligt! Jag har varit ute hela dagen och haft idrott med barnen, skoj! På eftermiddagen jobbade jag på fritids och då var det kurragömma som gällde:-) Jag har fått tuffa dagar eftersom jag har idrott med alla årskurser + förskolan + fritids. Men det är bara under september sedan blir det nog lite lugnare. Igår somnade jag 21.15 och idag när jag kom hem var jag trött. Men jag ryckte upp mig, gjorde mat till Daniel och sedan har vi varit ute och cyklat. Vi var förbi T och M och kollade in deras nya kök, det blir snyggt! Sen cyklade vi hem till Bergeforsen för lite fika innan vi cyklade hem. Vi har precis kommit hem och det var fortfarande varmt och skönt ute. Får vi se hur länge denna värme håller i sig?! Kanske slut imorgon?!

Svininfluesan. Första dödsfallet i Uppsla. Jag blir orolig. Se till att tvätta händerna där ute och var rädd om er!!!

Vi har kommit igång med träningen nu och det känns skönt:-) Igår cyklade Daniel på motionscykeln och jag var ute på en tur.

På lördag blir det dop, Daniels kusinbarn ska döpas. På söndag ska vi, mor, far, Niclas, Karin och Aina på Hudikmarknaden. Det är tradition att gå en sväng på marknaden, ska nog köpa strumpor - i år igen:-)

Sköt om er!!

Kram
Cecilia

RSS 2.0