Nu har jag äntligen...

beställt en Sex and the City box!!! Jag har velat haft en sådan i evigheter men har varit för snål. Eller ekonomisk. Jag frågade min älskade sambo vad han tyckte, skulle jag köpa en eller inte??? Han tyckte att jag skulle unna mig en:-) Jag shoppar ju inte så mycket så jag har ju faktiskt råd. Det känns super! Tack älskling för ett bra beslut:-) Jag får boxen på torsdag, men då åker vi ju till Stockholm så jag får vänta till måndag innan det blir nåt Sex and the City... Det är verkligen den bästa serie som har gått tycker jag!

Idag har jag varit på stranden med  I, alltid lika kul att träffa henne!! Vi låg där och pratade om livet, mycket trevligt:-) Efter ett tag kom L, det var länge sen jag träffade henne så det var kul! Vid 16.00 åkte jag till mormor. Vi ska ha aktion där vecka 29 så jag och pappa var där och packade saker som ska aktioneras ut. Var hemma vid 20.00. Nu ska vi packa inför Stockholmsresan!!


Sköt om er där ute i sommarvärmen!

Kram Cecilia

Idag har jag...

sysslat med hemmafru-göra. Sånt som ska göras även om solen lyser stark ute. Jag har med andra ord inte varit och solat o badat idag och det har faktiskt varit skönt att få ha vilat från solen idag:-) I morse tog jag min dagliga promenad på 1 timme, skönt men mycket svettigt! Åt frukost på balkongen och sen for jag en sväng till Birsta, byte en skjorta till Daniel och så sprang jag in på H&M en sväng - hittade en vit blus för 50 kr - vilket kap:-) Den ska jag nog ha på onsdag, då är det dags för Gatufesten i Sundsvall. Ska dit med brudarna, det ska bli jättekul:-) Efter att jag fyndat på H&M åkte jag på ICA Maxi och handlade mat. Där hittade jag boken Änglar av Marian Keyes för 39 kr - ännu ett fynd:-)

Kom hem vid kl 12 och då var det bara att gå till tvättstugan och tvätta. Väl uppe från tvättstugan städade jag så nu är det rent och fint här hemma. Jag hann även med att sitta på balkongen i solen en sväng, läste ut boken Är det någon där?. Oj oj vad bra den är:-)

När Daniel kom hem gjorde jag middag och vi åt ute på balkongen. Sen tog vi en promenad på 1 timme, skönt!
Har precis kommit in från balkongen, har börjat läsa min nya bok.

Fick veta att V ska åka till Bulgarien imorgon.... Härligt för dig gumman! Jag vill gärna träffa dig när du kommer hem men du läre va brun som en bränd pepparkaka:-) Gör mig en tjänst och smörj in dig med minst 50:-)

På torsdag åker jag och Daniel till Stockholm för en minisemester, ska bli jättemysigt!!

Ha en fortsatt bra kväll!
Kram Cecilia

PSSSS Om du är ute efter en jeanskjol (M du kanske??) finns en jättesnygg på Vero Moda för 400kr. Hade jag inte haft ett femtiotal jeanskjolar i garderoben redan så hade jag köpt den direkt!


Sverige har nog..

stått stilla i helgen. Vilken värme. De allra flesta av oss har nog varit på en badstrand och så även vi.  I två härliga dagar har vi badat och solat:-) Tänk att havet är så varmt så tidigt på sommaren, underbart! Jag har lagt in en del bilder nedan från helgen. På lördag kväll var vi hem till Bergeforsen där Daniels föräldrar bor. Efter maten spelade vi crocket med Daniels pappa och deras granne. Det var ett tag sedan man spelade det. Var riktigt kul!

Nu är klockan snart 20.30 och jag har fått nog av solen idag. Nu blir det soffan med en bra bok. just nu läser jag Är det någon där med Marian Keyes - har ni inte läst den - gör det!!!! Förr läste jag aldrig böcker, tyckte inte att jag hade tid och att det till och med var slöseri med tid. Ack så fel jag hade, det är jättehärligt att kurra ner sig i soffan med en bok! Nu på sommaren är det perfekt att läsa på stranden. Daniel har just nu den inställningen som jag hade till böcker förrut men han har faktiskt börjat läsa en bok. han har läst 4 sidor på 2 dagar.. Rätt bra början:-)

Tack Daniel, Mor, far, Britt-Marie och Runo för en härlig fredagkväll ute på havet!

Ha en fortsatt härlig söndagkväll!

Kram Cecilia

Tvåan..


Vinnaren



Daniel vann. Grattis älskling!

PEAK tröja



Ja, M och V det är en PEAK tröja.. men det är inte min utan Daniels och eftersom
han har fått den i present av mig kan jag inte skriva vad den kostade:-) Internt skämt från Ior-tiden....

Min Daniel



Nya badshorts som jag shoppat för 150 kr på rea, mycket bra. De passade 
perfekt på Daniel!

Stranden:-)



När vi kom till stranden vi 9.30 var den alldeles tom på folk. Härligt!
Vi fick bästa platsen:-)

M/S Medvind



Det var verkligen en vacker tur.

M/S Medvind



Mamma och jag.

M/S Medvind



Daniel och jag.

M/S Medvind



Tre glada flickor:-) Vi hade verkligen tur med vädret, soligt och varmt!!

M/S Medvind



I fredags åkte jag och Daniel och våra föräldrar på båttur med M/S Medvind.
Jag kan varmt rekomendera den turen, mysigt!!

Blommor:-)



Den här vackra blombuketten kom Daniel hem med till mig i fredags. Vi måste ju fira att du fått jobb log han.
TACK älskling, det var verkligen en jättefin bukett!

Jag älskar honom så oerhört..

Måste bara få skriva av mig om mina känslor för min sambo. Han är den charmigaste, snyggaste, snällaste och roligaste människa jag någonsin träffat. Det bästa av allt är att han är min. Vi passar så bra ihop. Vi är nog skapta för varandra. Allt jag gör vill jag göra med honom. Han får mitt hjärta att slå extra slag när han ler mot mig. Han får mig att må bra. Han får mig att sväva på rosa moln. Han gör mig varm inombords. Han är mannen i mitt liv. Han får mig att känna mig som världens lyckligaste männsika!

Jag älskar dig Daniel, du är mitt allt och hela mitt hjärta slår för dig.

Du och jag för alltid.
Puss från din Cecilia

P.S Jag hoppas att alla där ute får uppleva kärleken så som vi. Det är underbart:-)

Jippiiii!!!

Nu är det klart. Idag har jag skrivit på anställningsavtal. Jag har med andra ord fått jobb till hösten!!! Tjoho, vad lycklig jag är! Tjänsten är på en liten mysig skola här i Timrå kommun, på 100%, och jag börjar vecka 33. Jag har ju varit ledig 2 veckor precis idag och nu väntar alltså 6 härliga veckor till att vara hemmafru på innan det är dags att börja jobba. Nu kan man verkligen njuta av ledigheten då man vet att man har en tjänst till hösten som väntar på en:-) Tjänsten innebär att jag kommer att ha idrott (mitt favoritämne) i klasserna 1 till 3, jag kommer att vara i förskoleklass och även på fritids. Det passar mitt utmärkt:-)

Ja, vad har jag gjort mer idag då än skrivit anställningsavtal. Jo, jag har varit på Birsta. Kanske inte ett hett alternativ för många en sådan här varm dag men eftersom jag och min underbara sambo ska ligga på stranden hela helgen plus att jag solade och badade igår så behöver min hud vila från solen idag. Där köpte jag ett par badshorts åt Daniel som jag lovat, det blev även 2 skjortor och en tröja till honom. Hoppas han gillar dem! Jag köpte fyra presenter till Gry, hon fyller 1 månad på söndag så då blir det kalas! Sen köpte jag även ett par skor för att fira att jag fått jobb!! Jag firade även att jag fått 600 kr mer i lön, kanon! Jag behövde ju verkligen ett par till skor.... (Jag tror inte många skulle hålla med mig där men... nu är de köpta iaf!) Ni kan se bild nedan.

Nu ska jag slappa ett tag innan Daniel kommer hem. Då ska vi ducsha och göra oss fina för kl 18.30 far vi med M/S Medvind runt Alnön och avnjuter en bufé. Ska bli riktigt mysigt!

Ha en fortsatt trevlig sommardag!
Kram Cecilia

Mina nyinköpta skor:-)


Härlig sommarkväll:-)


Årets första dopp...

har jag gjort i dag:-) I havet. Underbart! Vilken dag jag har haft:-) Solat och badat 3 gånger. Vattnet var skönt, inte jättekallt och inte jättevarmt! Man kunde simma och det var inte så att man måste gå upp på en gång! Härligt!! Jag var ute på Deltata från 10.30 till 15.30. Har ni inte varit ute på Deltat så åk dit - det är supermysigt!!

När Daniel slutat på jobbet vid 16.30 cyklade vi ut till Deltat, där myste vi på en filt i solen:-) Åt middag och bara njöt av värmen, tystnaden och närheten av varandra.

Ovan ser ni en härlig bild från kvällen.


Daniel - jag älskar dig!

Nu är det dags för sängen.
Kram och god natt /Cecilia

Midsommar 2009

Imorgon är det en vecka sedan midsommar. I år var midsommaafton verkligen härlig! Jag och Daniel, Andreas och Trude och världens sötaste bebis Gry var hemma hos mor och far i Harmånger. Vi började med nubbe och sill till lunch. Sen blev det blomplockning och kransbygge:-) Efter middagen satte lekarna igång och jag var lekledare! Det var riktigt roligt! Vid 23.30 kom vi på att vi skulle cykla ner till min faster i Stocka. Det blev verkligen en cykeltur som vi kommer att minnas!! Jag och Daniel sjöng och underhöll mor och far hela vägen till Stocka. Vi var hemma igen vid 3.00 och då somnade vi gott efter en härlig midsommar!!


Midsommar 2009



Här är storebror och min Daniel på väg på tipspromenad.

Midsommar 2009



Midsommar kick-of



Den här bilden tog vi för en vecka sedan när vi var på midsommar kick-of i Karin och Niclas sjöbod på Alnön. Tack, för en riktigt trevlig fest säger vi!

Hemmafru:-)

Jag älskar att vara hemmafru:-) Bara få ta dagen som den kommer, alla borde få vara hemmafru eller hemmaman:-) Min sambo skulle verkligen förtjäna att få vara hemmaman, han jobbar hårt och är grym på sitt jobb och jag är så klart väldigt stolt över honom!! Jag hoppas självklart på att få börja arbeta igen till hösten och det ser riktigt ljust ut, jag väntar besked på 15 jobb. Jag vill ju också dra in pengar till hushållet och att vara hemmafru för länge skulle nog bara kännas jobbigt. Men nu njuter jag:-)

I morse klev jag upp som jag brukar vid 7.30 och tog min dagliga morgonpromenad. Det är härligt att vara ute och gå på morgonen, i morse hade jag bara linne och shorts och ändå rann svetten. Det blir en varm dag idag:-)

Nu är det frukostdags, linfrön, pumpafrön, musli, hallon, kiwi, valnötter, kanel och en del fil äter jag plus en rostad smörgås med messmör på, mums! Det blir självklart ett stort glas vatten till!

Sen ska jag iväg och lapa sooooollll!!! Underbart att få sola och bli brun:-)

När Daniel kommer hem ska vi ut till Deltat och mysa ner oss någonstans på en filt och äta middag. Pastasallad blir det - och den står redan i kylskåpet och väntar! Sedan blir det vattenmelon till efterrätt, det är så gott när det är varmt ute!

Ha en härlig dag!
Kram Cecilia

Jag och Daniel


Det trodde ni nog inte...

att jag skulle starta en blogg!!! Nu är det gjort. Jag har ju börjat förstå att det här är det nya, det som gäller! Är jag lite sen kanske?? Mmmm en aning kan jag tro. Bättre sent än aldrig som man brukar säga:-)

Idag har det varit ännu en underbar dag, vilket sommarväder:-) Jag och Daniel har varit ute och gått nu på kvällen och det var riktigt härligt!

Nu måste jag kolla in hur den här bloggen fungerar, man ska väl kunna göra den fin på något sätt, lägga in bilder och så.

Vi hörs! På bloggen:-)

Kram Cecilia


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0