Torsdag

Vi har precis kommit hem från en timmes promenad i mörkret, så skönt att röra på sig:-) speciellt tillsammans med sin andra hälft:-) Vi har gått runt och tittat på hus:-) Vi har ju bara hus, hus och hus i huvudet just nu:-) Ska visa lägenheten ikväll så vi hoppas bli av med den ikväll:-)

Igår tränade jag efter jobbet, sen var jag på Birsta och hanlade presenter till storebror, Gry, min faster och Jonna. Sen var jag tillbaka på jobbet för möte mellan 16 och 17.30. Hem och där stod middagen på bordet, man har ju världens bästa karl:-) Vi åt och sen for vi till M och T och hälsade på, där fick vi mysa med Jonna - endast 6 dagar gammal:-) Ursöt!!

Imorgon blir det träning, tacopaj, promenad och sedan myskväll:-) Älskar fredagkvällar - då är det dags för fredagsmys:-) På lördag åker vi för att fira faster och vi kommer att sova över i Harmånger för på söndag ska vi fira storebror och Gry:-) Blir mycket kalas i helgen och det gillar ju jag, älskar tårta:-)

Ha en skön helg och en fortsatt härlig torsdag!

Kram
Cecilia

P.S Daniel - jag älskar dig nu och för alltid:-)

Tisdag

Helgen har varit lugn och skön. I fredags firade vi ju husköpet:-) Vi firade med ost och kex med rött vin till, mums! Det blev en väldigt mysig kväll där vi pratade och fantiserade om huset:-)

På lördagen var vi ut i skogen och plockade svamp. Härligt höstväder ute, regnade lite lätt och det var riktigt härligt att vara ute, Molly var också med, hon sprang runt och hon tyckte också det var skönt att vara ute i skogen. Vi for hem med Molly och stannade där hemma på både fika och middag. Vi satt och speade kort med Daniels mormor. På kvällen kröp vi upp i soffan och myste framför TVn.

Söndagen inledes med en liten sovmorgon, skönt! Sen blev det städning och så hade vi bestämt oss för att åka och kolla på tapeter till sovrummet i vårat hus:-) Men när vi skulle åka kände sig D dålig och han hade ju fått feber! Han la sig i soffan och somnade. Jag var till Birsta en sväng och kollade runt efter en ny skidjacka, har ju köpt nya skidor så måste ju ha ny jacka också:-) Hittade ingen men det skulle komma in fler snart så man får hålla utskick. Sen åkte jag och storhandlade mat inför veckan. Resten av dagen tillbringade jag med en bra bok och TV och Daniel. Skön helg:-)

Igår tränade jag efter jobbet. Kusin Jörgen kom förbi och åt middag med oss, kul att ses!! Vi bestämde att han ska komma och hälsa på nåt framöver så vi kan gå på hockeyn tillsammans. Jag har ju inte varit och kollat än fast vi bor så nära Eon, men det blir väll:-)

Ska iväg och jobba snart, sen blir det promis med Daniel.

Vi bara längtar tills vi ska flytta!!!!! Älskar dig Daniel:-)

ha en bra tisdag!

Kram
Cecilia

Fredagsmys:-)



Nu är det fredagsmys som gäller här hemma!! Nu ska vi fira husköpet:-)
Vi åt kyckling och ris med ett glas vin till maten, gott!!! Nu ska vi på affären
och köpa ost och kex - sen blir det mys i soffan:-)

Glass med hjärta:-)



Vi firade husköpet med glass igår, Daniel gjorde iorning och han kom
med glass och så hade han gjort ett hjärta:-) Min myskille:-)

Daniel

jag ÄLSKAR dig så oerhört mycket!!! Längtar så tills ikväll när vi ska fira husköpet:-) Vi som varit lycklig förut är nu ännu lyckligare (om man nu kan vara det) och det känns så RÄTT!!! Du är min andra hälft älskling.

Nu ska jag iväg och jobba snart, stänger idag, jag kommer att sväva på moln hela dagen:-)


ha en härlig fredag!

många lyckliga kramar
Cecilia

Huset:-)

Vi har skrivit papper idag. GAAAAAAAAA!!!!! HUSET ÄR VÅRT!!! :-) :-) :-) Vi har köpt hus, tralllalllllaaaa:-) Vi är världens lyckligaste och det känns så j-vla BRA!!! :-) Vi är inne i ett stort lyckorus:-) Tänk vad roligt att välja tapeter, måla och renovera sitt eget hus:-) Tänk att få fixa i rabatten, skotta snö och sitta en varm vårdag på inglasade altanen:-) Tänk vilka grillfester vi ska ha där:-) Tänk vad mysigt vi kommer att ha:-) Tända ljus och tända brasan och krypa upp i soffan tillsammans i vårat alldeles egna hus:-) Tänk att få krypa ner i bubbelbadkaret sen man varit ute på en promenad i vinterkylan, underbart och osalgbart!!!!

ha en härlig torsdagskväll - det ska vi ha!

KRAM
Cecilia


Imorgon:-)

Imorgon då är det dags:-) Jag tänker hålla det hemligt tills imorgon:-)

Jag har precis kommit hem från jobbet, pratat med älsklingen:-) och nu sitter jag här. Ska äta och duscha för jag måste tillbaka på föräldrarmöte...

Imorgon händer det:-) då ska jag klippa mig och så ska vi .......

ha en skön onsdagskväll!

Kram
Cecilia

Kanonhelg:-)

Nu har jag mycket att berätta! Vi har haft en kanonhelg (eller har, den är inte slut än!). I fredags var det extra skönt att ta helg, har varit snorig hela veckan så jag kände mig väldigt trött i fredags. När jag kom hem hade älsklingen lagat lasagne och den stod i ugnen, me like:-) Jag la mig på soffan och vilade och kände total lycka i kroppen - helg - det betyder mycket tid med D:-) Efter den goda middagen packade vi och for hem till mor och far i Harmånger. Där satt vi runt köksbordet och pratade i flera timmar. Vi pratade och diskuterade om HUSET:-)

Vi klev upp vid 8.30, åt frukost och sedan åkte jag och D till brorsan. Där hade mor varit sedan kl 5.30. Vi hade nämligen fått den stora äran att få vara barnvakt åt världens sötaste bebis:-) A jobbade 6 till 18 och T var på hundutställning. D lämnade mig där och for hem till mor och far igen. Där började han och pappa lasta ved på släpvagen som skulle hem till bror. Jag och mor tog med oss Gry, två hundar och en katt ut på långpromenad i det härliga höstvädret:-) Det var sååå mysigt att gå med barnvagn:-) När vi kom tillbaka hade D och far kommit dit och börjat lasta av veden. D tyckte att jag såg så stolt ut där jag kom med barnvagen:-) Inte konstigt - man hade ju dyrbar last:-) Hjälpte till att stapla veden. Vi åkte tillbaka till mor och far - där fortsatte dagen med att lasta ved och köra ett till lass till bror, och så myste vi massor med GRY:-) Brorsan kom och hämtade henne vid 18.00. Synd, hade gärna haft henne längre men A tyckte nog han varit utan henne länge nog. Vi åt och sedan slappade vi en stund innan vi såg på TV. Somnade gott! Se bilder nedan.

Idag byte vi däck på min bil - bäst att göra sig klar för snö:-) Sedan for vi till mormor och hälsade på. Fikade gott som vanligt:-) Vi var hemma vid kl 13.30. Då var det dags för att städa och handla mat för veckan och en promenad. d var och hälsade på hans mormor en stiund. Nu har vi precis ätit och restan av helgen tänker vi spendera i soffläge:-) Det har som sagt varit en kanonhelg - alltid lika mysigt att vara hemma i Harmånger:-)

Jooo, huset ni vet:-) Vi ska skriva kontrakt till veckan och då ja då är HUSET vårt:-) :-) Vi är såå glada och lyckliga:-) Det känns jättespännande! Tänk - ett eget hus!

Min mobil fungerar inte så att ni vet. Jag har byt till Halepop för att kunna ringa gratis till D men det fungerar inte riktigt som det ska. Måste fixa det!

Jo, vi ska ju sälja lägenheten! Hör av er om ni vet någon som är intresserad. Tack på förhand:-)

ha en skön kväll!

Kram
Cecilia

Jättefint kort!



Daneil och Gry, såååå sött:-)

Soffläge:-)



Jag måsta bädda ner älsklingen, det är jobbigt att vara barnvakt:-)

Här får hon gröt av farmor:-)



Mums tyckte Gry!

Här busar faster med henne:-)



Hon bara skrattar och ler! Urmysig:-)

Hon tyckte det var mysigt att sitta i farfars knä:-)


Dags för Gry att åka hem:-(



men jag måste ju gosa med henne lite till innan hon fick åka hem med
pappa sin. Tänk att min storebror är pappa, coolt:-)

Bild från inflyttningsfesten



vi var på förra lördagen. På bilden är Sjödin, Tobbe, Daniel, Hanna,
Christel, Henke, Kalle och Madde. Madde och Hanna ska ha barn snart,
2 veckor kvar för M och 4 veckor för H, spännande:-)

Spännande...

oj oj nu är det spännande:-) Huset huset huset tralllallla:-) Haha vad ni är nyfikna nu!!!! :-)

Jag och pappa var på sjukhuset och hälsade på farmor. Hon är lite bättre men vi vet fortfarande inte hur bra/dålig hon är.  Tänker på henne och hoppas hon bättrar på sig. Jag och Daniel ska dit på fredag och hälsa på. Träffade även min faster E och min farbror S. Det var kul att träffa dem även om det inte var i ett så roligt sammanhang.

Imorgon blir det träning efter jobbet.

sköt om er! nu blir det mys i soffan!!!

Kram
Cecilia

Vi kan inte sova...

vi kan inte tänka på något annat än HUSET!!! Imorgon får vi förhoppningsvis besked om hur det blir, hoppas hoppas vi får det!!! Vi bara pratar om huset och vi kan som sagt inte sova.... Vi vill så gärna ha det där huset! Nu är det bara att vänta tills imorgon och hoppas på att det går vägen! Imorgon kommer A och kollar på våran lägenhet - vi får hoppas hon vill köpa den! Får vi som vi vill flyttar vi in i huset 1 december:-) Vi har bestämt att blir det så så ska vi fira jul hemma i vårat hus:-) Å, vad mysigt det vore:-)

Igår var vi till Hassela med vagnen - äntligen! Snart är vi där varje helg och åker skidor. längtar:-)
På kvällen var vi till K och C på inflyttningsfest i deras hus, kul!! Alltid trevligt att ses:-)

Idag har vi varit till Birsta en sväng, vi köpte en silverkandelabel på Lagerhaus, jättefin!!! Den ska vi ha i huset:-) Blir mycket prat om huset nu känner jag:-)


Nu ska jag hjälpa D i köket, vi ska sätta upp de två sista kakelplattorna.

Mina tankar går till farmor som ligger på sjukhuset. Hoppas du piggnar på dig snart.


ha en skön söndagkväll!

Kram
Cecilia

Husvagnen på plats:-)



Snart är det äntligen dags för att tillbringa helgerna i husvagnen!!!
Vi längtar:-)

Onsdag igen..

Dagarna rullar på, två dagar innan man får helg! Ska bli skönt även om jag trivs mycket bra på jobbet:-) På lördag ska vi upp med husvagnen till Hassela, äntligen!! Snart börjar skidsäsongen igen:-)

I dag var vi på banken. vi har fått lånet beviljat och vi har även lagt bud på huset! :-) :-) Vi är som två tonåringar här hemma - vi fnittrar och lever om - vi är ju såå nervösa om hur det kommer att gå. Blir huset vårt??? Följ uppföljningen här:-)

Igår var det träning som gällde, gick bra! Idag - banken och prat om huset:-)

Daniel håller på att sätta upp fläkten i köket - det blir jättesnyggt! Han är så duktig:-) Vi måset ju sälja lägenheten NU!!!

Imorgon kommer mor och far upp för att titta på HUSET!! Längtar!!

ha en bra kväll!

Kram
Cecilia

Vi är kära:-)

Vi är kära i varandra och i huset:-) Jag säger inte mer än så här: VI vill ha det där huset!!!!! Där kommer vi stormtrivas!!! Det var mycket finare än på bilderna, mycket större och ljusare! Vi kommer inte att kunna sova i natt:-) Nu blir det bara massa prat om huset:-) Vårt hus om vi får som vi vill!!

Håll tummarna och tårna för oss!!!

ha en skön måndagkväll!

Kram
Cecilia och Daniel

Perfekt träningsväder

Idag har det varit perfekt väder för en joggingtur! Det var så skönt i skogen, lagom kallt och lagom varmt! Det småduggade även lite och jag tycker att det är så skönt att vara ute och springa då! Träningen gick bra idag:-)

Vi åkte ju som sagt till Duved (1 mil från Åre) i torsdag till Daniels mormor. Hon har ju sålt sitt hus och vi skulle hjälpa henne att flytta ur. Vi åkte i en liten lastbil som D hade hyrt.Vi packade och bar hela fredagen och halva lördagen.  Vi hann med ett besök på marknaden som var i Åre, mysigt! Vi köpte godisremmar, gott! Duved var en jättemysig by och det är såklart jobbigt för Daniel och lämna sin mormors hemby. Han har ju många minnen därifrån, tur minnena finns kvar:-) Vi fick se snö uppe på fjälltopparna - vi längtar efter snön:-) Då ska jag prova mina nya skidor:-) Vi var hemma vid 18-tiden på lördagen - då var vi rejält trötta! Det blev ducsh, soffan en stund och sen sängen:-) Alltid lika skönt att sova i sin egen säng!

Idag städade vi på morgonen, åt frukost och så åkte jag till Birsta. Daniel fixade med bilen. Skulle köpa ljuslyktor på Ikea och handla mat för veckan sopm kommer, men det blev mer shoppat:-) Se bilder nedan. Sen blev det träning och vi har precis kommit hem från Daniels föräldrar- de bjöd på god middag!

Imorgon ska vi kolla på hus!!! Vi längtar!!! Vi kan knappt sova - vi ligger och tänker och pratar om huset:-) Har aldrig längtat till måndag som vi gör nu!

ha en fortsatt härlig söndagkväll!
nu blir det mys i soffan!

Kram
Cecilia

Shoppat:-)



Skulle egentligen bara köpa ljuslyktor på Ikea men det blev 4 tröjor
och två par leegins. Jag är supernöjd med mina inköp:-) Jag hade
modevisning för D när jag kom hem och han tycket jag var såå fin
i allt:-)

Jättefin lykta



Viktoria hade shoppat en sån här lykta fast större och de var så snygga
så jag köpte en sån här liten och två större:-) De ligger nu i förrådet -
de ska sparas till vårat hus:-)

RSS 2.0