Perfekt träningsväder

Idag har det varit perfekt väder för en joggingtur! Det var så skönt i skogen, lagom kallt och lagom varmt! Det småduggade även lite och jag tycker att det är så skönt att vara ute och springa då! Träningen gick bra idag:-)

Vi åkte ju som sagt till Duved (1 mil från Åre) i torsdag till Daniels mormor. Hon har ju sålt sitt hus och vi skulle hjälpa henne att flytta ur. Vi åkte i en liten lastbil som D hade hyrt.Vi packade och bar hela fredagen och halva lördagen.  Vi hann med ett besök på marknaden som var i Åre, mysigt! Vi köpte godisremmar, gott! Duved var en jättemysig by och det är såklart jobbigt för Daniel och lämna sin mormors hemby. Han har ju många minnen därifrån, tur minnena finns kvar:-) Vi fick se snö uppe på fjälltopparna - vi längtar efter snön:-) Då ska jag prova mina nya skidor:-) Vi var hemma vid 18-tiden på lördagen - då var vi rejält trötta! Det blev ducsh, soffan en stund och sen sängen:-) Alltid lika skönt att sova i sin egen säng!

Idag städade vi på morgonen, åt frukost och så åkte jag till Birsta. Daniel fixade med bilen. Skulle köpa ljuslyktor på Ikea och handla mat för veckan sopm kommer, men det blev mer shoppat:-) Se bilder nedan. Sen blev det träning och vi har precis kommit hem från Daniels föräldrar- de bjöd på god middag!

Imorgon ska vi kolla på hus!!! Vi längtar!!! Vi kan knappt sova - vi ligger och tänker och pratar om huset:-) Har aldrig längtat till måndag som vi gör nu!

ha en fortsatt härlig söndagkväll!
nu blir det mys i soffan!

Kram
Cecilia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0