Tjoho:-)

Lägenheten är såld:-) Flytten till vårat hus är nära:-) Ååå vad vi längtar!!! Imorgon ska vi till Ikea och handla en byrå och titta på tapet till sovrummet, Ska kolla på lite kuddar till soffan i köket opch sofforna i vardagsrummet. Vi har sett en soffa på Boom som vi vill ha:-) Attans vad kul det är att planera vad som ska köpas och att sedan shoppa allt man vill ha till huset:-) Det känns great:-)

Helgen som varit var kanon. I lördags for vi hem till Harmånger. Vi var och firade faster 55 år, det var riktigt kul att träffa några av släktingarna och att få god tårta:-) Vi blev kvar där till 16.30 ungefär. Vi hade tagit med bilder på huset och det var så kul att visa alla! Man är så stolt och lycklig:-) kl 18.00 var vi på minnesstund i kyrkan. Det var tufft. Saknar morfar jättemycket och tankarna går även till min morbror och kusin B som gick bort för 5 år sedan:-( tankarna går även till I och min kusin M:-(Det var fint i kyrka och vi var och tände ljus på graven. Allehelgona helgen är en helg att hedra de som tyvärr gått bort och jag har inte riktigt någon förståelse för bus eller godis.. Tycker inte riktigt att det passar ihop.

På kvällen tog vi det lugnt framför Dansbandskampen. På söndagen tog vi med lunch och åkte ner till sommarstugan, och vilket väder det var:-) Sol sol och sol:-) Det var underbart vid havet! Vi tog en promenad, satt i solen och hade det gott och åt lunch. Sen for vi till storebror och firade honom, han fyllde 29 år igår, vi firade även världens sötatse bebis Gry som fyllde 5 månader i förra veckan. Mysigt värre var det hos Trude och bror, lika goda tårtor som vanligt:-) Vi åkte hem vid 18-tiden.

Igår tvättade vi och handlade mat inför veckan.
Kom hem vid 18.-tiden idag från jobbet, vi har suttit och kollat lite inredningstips till huset:-)

ha det bra!

Kram
Cecilia

Kommentarer
Postat av: Jana

Hej.

Kan oxå tycka det är lite fel med bus och godis när man har nån som gått bort just det året.Men visst har affärsmännen försökt att få till bus och godis till helgen före....Tur jag fått se bilderna på huset annars hade jag varit avis ju!

Kram Jana.

2009-11-03 @ 21:32:01
URL: http://janas.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Hej! Jo, det kanske de har men de har inte riktigt lyckas tycker jag. Japp, du var den första på släktsidan att se korten på vårat fina hus:-) Hoppas ni är nöjda med bussköpet! Kram C

2009-11-06 @ 19:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0