Haft ett träningspass

på Birsta!! Snart är jag klar med julklapparna:-) Har sprungit som en tok idag på alla möjliga affärer. Känns jätteskönt nu när jag kommit hem och landat lite - jag har som sagt inte många klappar kvar nu och det är bara den 26 november. Super:-)
Här hemma ser det ut som ett bombnedslag, Daniel fick ett ryck igår och började packa:-) Står kartonger och grejor överallt! Men men det får man ta när man ska flytta! Mor och far kommer upp på middag imorgon - de får trängas med oss och allt här hemma!! :-)

Min andra hälft är på casinot i Sundsvall med jobbet, ska hämta honom ikväll. Det är så tomt här hemma - saknar honom! Jag håller på att tvätta och nu ska jag lägga mig i soffan och vila efter träningspasset idag:-)

ha en härlig kväll!

Kram
Cecilia

Kommentarer
Postat av: Vicky

Tjena :) hehe ja, men det är ju verkligen så :P Det är inte jag.. har aldrig vart jag.. Så var bara tvungen att skriva så för att det 'är så långt ifrån mej. Tråkigt men sant. Hade vart kul om det slog in nån gång :)Är allt bra med dej/er? När får ni flytta in?? :)

2009-12-02 @ 00:23:49
URL: http://tickis.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Du vet att han kommer att komma! När du minst anar det:-) Fast det har du nog hört 100000 gånger MEN det är SANT! Allt bara bra här. Vet du?! Vi packar för fullt!! Vi har fått tillgång till ett rum i huset så vi har redan börjat flytta in lite saker. Känns kanon:-) Huset blir nog riktigt vårat den 30 december. Lycka:-) Hur går det med nya jobbet då?

2009-12-02 @ 18:07:14
URL: http://energicissi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0